dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Visita de la Subdelegada del Govern a les obres del FEIL de Caldes d’Estrac

subdelegada_govern_a_caldes_280x87.jpgLa Subdelegada del Govern a Barcelona, i Delegada del Govern a Catalunya en funcions, Montserrat Garcia Llovera, va visitar ahir dimarts, 11 d’agost, les obres que es realitzen a Caldes d’Estrac a través del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

La Subdelegada del Govern a Barcelona, i Delegada del Govern a Catalunya en funcions, Montserrat Garcia Llovera, va visitar ahir dimarts, 11 d’agost, les obres que es realitzen a Caldes d’Estrac a través del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL).

subdelegada_govern_a_caldes.jpgActuacions en marxa

La Subdelegada del Govern, que va ser acompanyada entre d’altres per l’alcalde de Caldes, Joaquim Arnó, va inspeccionar "in situ" les dues actuacions que actualment han començat al municipi mitjançant el FEIL: La construcció d’un mur de contenció a la carretera de Sant Vicenç i la instal·lació de plaques tèrmiques al CEIP Sagrada Família.

Reunió prèvia

Prèviament, Montserrat Garcia s’havia reunit a l’Ajuntament amb el propi alcalde, el regidor de Via Pública, Marcos Blázquez, i els serveis tècnics a fi de conèixer tots els projectes que es desenvolupen al municipi a través de l’Estat i, també, la resta de projectes pendents. En aquest sentit, l’alcalde de Caldes va insistir a la subdelegada perquè a través de l’Estat es desencallin temes importants pel poble, "alguns d’ells ja licitats i pendents d’execució imminent", va dir.

Mur de contenció

mur_contencio_400x300.jpgA finals del mes de juny van començar les obres de construcció d’un mur de contenció a la carretera de Sant Vicenç. Aquesta actuació té per objectiu reforçar el talús i evitar els esllavissaments de terra que s’hi produeixen reiteradament quan plou. Aquesta obra afecta el tram comprès entre Cap d’Alba i les escales del Fondo de Caldes, que també seran remodelades. El cost total de l’actuació és d’uns 241.000 euros, que es finançaran a través del FEIL en el cas del mur de contenció (106.000 euros, aprox.) i per l’Ajuntament de Caldes, que es farà càrrec de l’actuació que s’executarà a les escales del Fondo, amb un cost d’uns 135.000 euros.

CEIP Sagrada Família

L’altra actuació prevista, que ja s’ha començat a fer mitjançant el FEIL, és la instal·lació de plaques tèrmiques al CEIP Sagrada Família. Aquesta obra, pressupostada amb uns 46.000 euros, està previst que quedi enllestida per l’inici del curs escolar 2009-10.

Piscina municipal

D’altra banda, el proper mes de setembre s’executarà la tercera obra prevista a través del FEIL a Caldes. Es tracta de la construcció d’un tancament retràctil a la piscina municipal, amb un cost d’uns 289.000 euros. Amb aquesta actuació la piscina passarà a ser coberta durant l’hivern i descoberta a l’estiu. A més, l’equipament es dotarà d’aigua calenta i calefacció amb la col·locació de plaques solars. També, el proper mes de setembre s’iniciaran les obres de construcció d’un rocòdrom al costat mateix de la piscina per una valor d’uns 31.000 euros.

per Redacció  | Foto: Aj.Caldes

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris