dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Visita del President de la Generalitat al Maresme

jose_montilla_280x87.jpgEl President de la Generalitat, José Montilla, visita aquest divendres el Maresme. Pel matí, visitarà una promoció d’habitatges protegits de Mataró i al migdia l’Ajuntament de Palafolls.

El President de la Generalitat, José Montilla, visita aquest divendres el Maresme. Pel matí, visitarà una promoció d’habitatges protegits de Mataró i al migdia l’Ajuntament de Palafolls.

Mataró

A partir de les 11 h. del matí, el president visitarà la promoció de 94 habitatges protegits de lloguer per a joves, realitzada per l’Institut Català del Sòl al sector del Pla d’en Boet de Mataró. L’acte comptarà amb l’assistència del conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar; l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel.

Palafolls

A les 12.30 h., el cap de l’Executiu anirà a l’Ajuntament de Palafolls, en visita institucional, on el rebrà l’alcaldessa accidental del municipi, Mª Dolors Agüera, i altres regidors de l’Ajuntament. La trobada tindrà lloc a la sala de plens del consistori en un acte obert a la ciutadania, on també hi assistiran representants de diferents entitats del municipi maresmenc.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris