dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Visita el Maresme el Tour operador preferit pels britànics que programen les vacances on-line

platja_280x87.jpgL’agència de viatges Travel Republic ha visitat la destinació Costa de Barcelona-Maresme per tal de familiaritzar-se amb la comarca per poder oferir als seus clients aquesta destinació.

L’agència de viatges Travel Republic ha visitat la destinació Costa de Barcelona-Maresme per tal de familiaritzar-se amb la comarca per poder oferir als seus clients aquesta destinació.

On-line

Aquesta agència és la preferida pels britànics a l’hora de programar les seves vacances on-line. Durant tota la visita, membres del Consorci de Turisme del Maresme han acompanyat els responsables del tour operador britànic per tal de poder-los informar de l’oferta turística que ofereix Costa de Barcelona-Maresme.

Visita comarcal

Concretament, els representants de Travel Republic han visitat Caldes d’Estrac, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella, Mataró i Alella. Per la seva banda, el Consorci de Turisme els ha informat de l’oferta cultural, termal, turisme esportiu, turisme familiar, turisme urbà i gastronomia del Maresme.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris