diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alella estrenarà el proper curs la segona escola pública d’infantil i primària

El proper curs 2010-2011 entrarà en funcionament el CEIP de la Serreta, la segona escola pública d’infantil i primària d’Alella.

El proper curs 2010-2011 entrarà en funcionament el CEIP de la Serreta, la segona escola pública d’infantil i primària d’Alella.

El CEIP de la Serreta obrirà les seves portes el proper mes de setembre amb una classe per a cadascun dels cursos d’infantil (P3, P4 i P5) i de 1r i 2n de primària. En aquest sentit, per explicar el projecte educatiu de la nova escola i aclarir com es desenvoluparà el procés de preinscripció i matriculació, s’ha convocat a totes les famílies amb nens i nenes nascudes entre els anys 2003 i 2007 a una reunió informativa que se celebrarà el dimecres 20 de gener, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes de l’IES Alella (avinguda del Bosquet, 9).

A més, el consistori alellenc ha culminat els tràmits per l’execució de les obres d’ampliació del CEIP Fabra, amb l’adjudicació definitiva de les obres. Segons les previsions amb les que treballa l’Ajuntament, els treballs podrien començar al febrer i quedar enllestits la primavera de 2011.

Per la seva banda, el Departament d’Educació de la Generalitat ha avançat del 3 a 16 de febrer el termini per tramitar les preinscripcions escolars als centres d’infantil i primària.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris