diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Arenys de Mar inaugura un nou Espai Lúdic i de Salut per a la gent gran

El parc de l’Asil Torrent d’Arenys de Mar acull un nou Espai Lúdic i de Salut especialment pensat per a la Gent Gran del municipi.

nou_espai_ludic_arenys_de_mar_800x600.jpgEl parc de l’Asil Torrent d’Arenys de Mar acull un nou Espai Lúdic i de Salut especialment pensat per a la Gent Gran del municipi.

El nou equipament va ser inaugurat ahir dijous, 14 de gener, per l’alcalde d’Arenys de Mar, Ramon Vinyes, acompanyat per una representació de la Diputació de Barcelona. Malgrat la pluja, un col·lectiu de gent gran del gimnàs municipal i de l’Esplai van participar durant l’acte d’inauguració en una sessió d’exercicis físics acompanyats per una fisioterapeuta, que els va orientar sobre la utilització correcta dels catorze elements amb el que compta la instal·lació. Segons fonts municipals, aquest nou equipament té un doble objectiu: afavorir les condicions físiques de la gent gran i, alhora, potenciar l’espai públic com a lloc d’integració i convivència.

L’espai lúdic és un circuit de alut constituït per diferents mòduls d’activitats que formen un recorregut a l’aire lliure, que permet treballar les facultats físiques i sensorials de la gent gran, en especial, però també les de la resta de la població.

per Redacció | Foto: Aj.Arenys de Mar

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris