diumenge, 09 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Caixa Laietana, cap el SIP

Foto: Diari Maresme

Caja Madrid, Caja Insular de Canarias, Caixa Laietana, Caja Ávila y Caja Rioja han iniciat converses per a crear un Sistema Institucional de protecció (SIP), tal i com avançava Diari Maresme.

Segons els responsables de l’entitat, el procés està en fase preliminar i subjecte a l’aprovació dels òrgans de govern de les entitats i de les autoritats administratives competents.

La creació del nou grup permetria reforçar la solvència i la liquiditat del conjunt de caixes d’estalvis que el conformen i la seva qualificació creditícia, optimitzar els seus nivells d’eficiència, així com millorar el servei a la seva àmplia base de clients., ens expliquen.

Un altre dels avantatges, segons les caixes implicades, seria que arribaria a una notable dimensió i cobertura nacional, mantenint el lideratge de cada caixa en els seus respectius territoris d’origen.

Mantenir la gestió de l’Obra Social

Cada caixa d’estalvis mantindria la seva personalitat jurídica, activitat comercial i identitat corporativa en els seus territoris d’origen, així com els seus òrgans de govern i la gestió de l’Obra Social.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris