divendres, 20 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Caldes consensua la nova escola

Foto: PSC de Caldes

El govern i l’oposició de Caldes d’Estrac van consensuar dilluns passat, 29 de març, una moció per reclamar al Departament d’Educació de la Generalitat la construcció d’una nova escola al municipi, però sense especificar una ubicació concreta.

Precisament, el principal escull entre el govern de CiU i el PSC, a l’oposició, és l’emplaçament del nou centre que ha substituir l’actual i obsolet CEIP Sagrada Família. Segons el grup socialista, l’acord, que l’equip de govern de CiU ha anunciat a través del web municipal com un “triomf per haver convençut l’oposició, no està exempt de controvèrsia”. “No volem entrar en una guerra amb el tema de les escoles, però es barreja el tema urbanístic del pla de les escoles i l’emplaçament a can Muntanyà, quan tot està per decidir”, lamentava aquest dimarts la portaveu socialista, Rosabel Cantenys. El PSC ha recordat que el centre escolar “no té un emplaçament definit, i així ho contempla la moció, que en cap moment especifica la ubicació de l’escola”.

Malgrat la controvèrsia, el grup municipal socialista s’ha mostrat “satisfet” per haver arribat a un acord i que la proposta de la seva moció, en base a la moció plantejada per l’equip de govern, “s’hagi acceptat gairebé en la seva totalitat”. Els socialistes han conclòs que treballaran “com sempre hem fet, per aconseguir les millors instal·lacions escolars per Caldes”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per