diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU inicia al Maresme la campanya ‘Catalunya Perd el Tren’

Convergència i Unió (CiU) encetarà el proper dimecres 20 de gener, a les 7.30 h. del matí, la campanya ‘Catalunya Perd el Tren’ a diversos municipis maresmencs, per denunciar el que consideren "un traspàs de rodalies virtual i sense les inversions necessàries per a un servei òptim".

estacio_renfe_malgrat_de_mar_800x600.jpgConvergència i Unió (CiU) encetarà el proper dimecres 20 de gener, a les 7.30 h. del matí, la campanya ‘Catalunya Perd el Tren’ a diversos municipis maresmencs, per denunciar el que consideren "un traspàs de rodalies virtual i sense les inversions necessàries per a un servei òptim".

Els nacionalistes repartiran ‘targetons de denúncia’ a les estacions de RENFE del Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró, Sant Pol de Mar, Pineda de Mar i Malgrat de Mar a partir de 2/4 de 8 del matí per mostrar el seu rebuig a un traspàs que, segons anuncien, "no dóna a la Generalitat la capacitat de resoldre els problemes constants del servei de rodalies".

Segons els convergents, les declaracions del conseller Nadal, advertint que durant aquest primer any, no es notaran els efectes del traspàs, "donen la raó al CiU quan diem que només ens traspassen els problemes però no la capacitat de gestionar-los".

Amb aquesta campanya, CiU reivindica que "Catalunya necessita nous trens de qualitat per retirar els que fa més de 30 anys que circulen, més freqüència de pas, adaptada a les necessitats dels viatgers i no de les companyies, augmentar la velocitat dels trens i la capacitat de les vies per escurçar els temps de trajecte, així com, una millora del servei: més trens, horaris adaptats a les necessitats dels usuaris, més comoditat, més seguretat, més accessibilitat i millor servei". Els nacionalistes també demanen "incrementar la fiabilitat i la capacitat, una gestió integrada amb la transferència dels serveis regionals i la descentralització establint serveis de rodalies a les demarcacions de Girona, Tarragona i Lleida".

La campanya a nivell nacional es va presentar el passat 5 de gener a l’estació de Sants de Barcelona a càrrec de la calellenca Montserrat Candini, senadora i portaveu adjunta de CiU al Senat, i Josep Rull, diputat i portaveu de la Comissió de Política Territorial i Obres Públiques del Parlament.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris