divendres, 20 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cursos per als nouvinguts a Llavaneres

Foto: Street View

La Regidoria de Benestar Social de Llavaneres, que coordina el Programa de recepció i acollida de la població nouvinguda, ofereix cursos gratuïts de català i castellà a una seixantena de persones d’aquest col·lectiu. Les classes, adreçades a majors de 18 anys, comencen a primers d’octubre i acaben al juny, i tenen lloc a la Biblioteca Municipal a càrrec d’una professora titulada.

El curs de castellà compta en aquests moments amb 12 alumnes, el de català inicial disposa de 22 alumnes i el curs de Català de nivell-2 té actualment 25 persones. El perfil i la procedència dels alumnes és diversa però, majoritàriament, són originaris de països com ara el Marroc, l’Argentina, Uruguai, Brasil, Filipines, Bolívia, Perú, Mèxic, Romania i el Salvador, i pel que fa a l’Estat Espanyol, d’Andalusia.

Aquest servei està finançat per l’Ajuntament de Llavaneres, compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, i les persones interessades en incriure’s poden contractar amb la Regidoria de Benestar Social.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per