diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Desmantellada una organització que falsificava el Toro d’Osborne al sud-est asiàtic

Han estat detingudes tres persones, i imputades onze més, com a responsables de la importació, l’emmagatzematge i la distribució a tot l’Estat. Segons fonts policials, una de les naus intervingudes es troba a Arenys de Munt.

toro_osborne_800x600.jpgHan estat detingudes tres persones, i imputades onze més, com a responsables de la importació, l’emmagatzematge i la distribució a tot l’Estat. Segons fonts policials, una de les naus intervingudes es troba a Arenys de Munt.

Agents de la Policia Nacional han desmantellat una organització que falsificava el Toro d’Osborne al sud-est asiàtic i distribuïa massivament les rèpliques a l’Estat espanyol. Durant l’operatiu, han estat detingudes tres persones, i imputades onze més, com a responsables de la importació, l’emmagatzematge en onze naus industrials de sis províncies i la distribució a tot l’Estat. La policia ha intervingut més de 26.000 articles "piratejats" entre clauers, ventalls, gots, etc …, en la seva majoria procedents de la Xina o Tailàndia.

Com a conseqüència de les indagacions policials, es van localitzar un total d’onze naus industrials on podrien emmagatzemar els productes falsificats a Madrid, Crevillent (Alacant), Barcelona, Màlaga, Pla De Na Tesa (Mallorca), Riba-Roja de Túria i Aldaia (València), Puerto de Santa María (Cadis) i Arenys de Munt.
 

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris