diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El mossèn de la parròquia de Poblenou serà el portaveu de Pineda decideix!

pineda_decideix_280x87.jpgLa tercera Assemblea de Pineda decideix! ha ratificat Mossèn Ramon Masachs com a portaveu de Pineda decideix! i Sebastià Horta com a coordinador.

ramon_masachs_.jpgLa tercera Assemblea de Pineda decideix! ha ratificat Mossèn Ramon Masachs com a portaveu de Pineda decideix! i Sebastià Horta com a coordinador.

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Pineda de Mar va acollir divendres passat, 8 de gener, la tercera Assemblea de la Coordinadora per a la consulta sobre la independència a la localitat maresmenca, Pineda decideix! En aquesta Assemblea es varen ratificar les persones que ocuparan les responsabilitats de Portaveu i Coordinador de la plataforma.

El Portaveu de Pineda decideix! serà Mn. Ramon Masachs, mossèn de la parròquia de Poblenou, que serà l’encarregat de ser la cara visible de la Coordinadora. Per la seva banda, el coordinador serà Sebastià Horta, arquitecte i ex-regidor a l’Ajuntament de Pineda, que serà l’encarregat de coordinar l’acció de les comissions de treball. A més a més, les comissions varen ratificar també els seus portaveus i l’Assemblea va establir les primeres línies de treball de les comissions de cara a la promoció i organització de la consulta.

Per altra banda, l’Assemblea va aprovar continuar amb les paradetes informatives i de venda de cava etiquetat amb el logotip de la Coordinadora i, alhora, s’ha iniciat una campanya d’establiments adherits, on s’emplaçaran guardioles on els pinedencs i pinedenques que ho vulguin podran col·laborar econòmicament amb l’organització de la consulta. També, l’Assemblea va decidir organitzar un acte de presentació de la Coordinadora, amb una data i format per decidir, per tal de donar a conèixer a la població de Pineda l’organització de la consulta.

Segons informa la Coordinadora, en aquests moments, més de 200 ciutadans de Pineda ja formen part d’alguna de les comissions de treball i participen activament de l’organització de la consulta.

Notícies relacionades:

Entrevista amb Ramon Masachs (2008) 

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris