diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els pagesos diuen prou als ‘abusos’ dels Súpers

tractor_280x87_02.jpgUnió de Pagesos ha convocat avui divendres concentracions davant de diversos supermercats de Catalunya, per exigir que s’aturin el que consideren "abusos" de les grans cadenes de distribució sobre pagesos i consumidors.

Unió de Pagesos ha convocat avui divendres concentracions davant de diversos supermercats de Catalunya, per exigir que s’aturin el que consideren "abusos" de les grans cadenes de distribució sobre pagesos i consumidors.

Amb el lema ‘Preus justos al camp i la ciutat’ reclamen que les autoritats de competència i de consum de la Generalitat "actuïn ja", segons han avançat en un comunicat. El sindicat ha denunciat que les grans cadenes de distribució alimentària abusen de la seva posició de domini al mercat. Segons els pagesos, aquestes superfícies imposen "preus ruïnosos" als productors agraris i marges comercials "abusius".

Aquest matí, a partir de dos quarts de dotze, membres del sindicat agrari es manifesten davant el centre Carrefour de Santa Susanna, entre altres supermercats d’arreu de Catalunya.

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris