diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els socialistes de Mataró donen suport a Baron i Bassas per l’afer de Can Fàbregas

La Presidenta del PSC de Mataró, Consol Prados, s’ha pronunciat sobre
la tramitació de la querella i la imputació de l’alcalde de Mataró,
Joan Antoni Baron, i Ramon Bassas per un presumpte delicte contra el
patrimoni.

La Presidenta del PSC de Mataró, Consol Prados, s’ha pronunciat sobre la tramitació de la querella i la imputació de l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i Ramon Bassas per un presumpte delicte contra el patrimoni.

En un comunicat, el PSC ha tornat a mostrar el seu suport a Joan Antoni Baron, a Ramon Bassas i a la resta del govern de la ciutat. "Ara estem en el moment de la Justícia i des del PSC confiem en la Justícia i recordem que ha de quedar clara la presumpció d’innocència dels imputats", proclamen.

Per la Presidenta del PSC de Mataró, Consol Prados, "ara el govern podrà defensar la seva actuació davant el jutge i estarem al seu costat en tot el procés" i ha afegit que les imputacions sobre els seus companys de partit "és per un suposat delicte sobre el patrimoni i no per d’altres coses", puntualitza.

Prados també ha manifestat que els socialistes aposten per "un model de ciutat de progrés que també defensa el patrimoni", i ha recordat els diversos edificis i elements patrimonials recuperats per a la ciutat. Segons la presidenta del partit a Mataró, els socialistes "sempre hem apostat, amb les eines de les  que hem disposat des de les administracions i des de la legalitat, per un model de ciutat que ens permeti portar progrés, feina i futur a Mataró". "Si les coses s’han fet bé o no, ara ho ha de decidir el jutge i nosaltres defensarem la nostra actuació. Però el debat és si volem una ciutat que tira endavant o una ciutat paralitzada o perduda en la memòria" ha dit la diputada socialista.

Consol Prados ha estat molt crítica en relació a l’actuació dels partits de l’oposició dient que "dubtem que els interessi potenciar Mataró" perquè "la CUP creu que el Corte Inglés no és ni necessari ni bo per Mataró" i sobre el PP i CiU, considera que aquests partits "un cop han vist l’error de la seva estratègia electoralista de posar pals a les rodes a tots els projectes de la ciutat, i en concret al del Corte Inglés, ara corren a defensar-los, a dir que sempre s’ho han cregut, no fos cas que això els passi factura", ha dit assegurant que CiU va participar en manifestacions on també es cridava en contra de El Corte Inglés i que, en el seu moment, els convergents van votar en contra de la catalogació de Can Fàbregas.

En acabar, Prados ha manifestat que "la nostra política és aconseguir que empreses com El Corte Inglés o d’altres apostin per Mataró. Perquè aquesta és una de les sortides de la crisi i una manera més de garantir una ciutat forta i amb futur", ha conclòs.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris