diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

ERC diu que la tala d’arbres no tenia permís

Foto: Neus Lloveras

Primeres reaccions per la tala de l’arbreda de Can Feliciano. ERC de Malgrat ha lamentat “profundament” que l’equip de govern “hagi tirat pel dret” i, finalment, “hagi talat els arbres”. Segons els republicans, en el moment en què l’equip de govern (PSC i PP) ha donat ordres de talar els arbres, “encara no es disposava del corresponent permís de Patrimoni de la Generalitat, necessari per començar l’obra“.

ERC ha remarcat també que “els arbres anaven caient a sobre el canal, sense cap mena de cura“. Segons ha informat la portaveu republicana, Teresa Verdaguer, quan ha preguntat al regidor de Governació, Valentín Rodríguez (PSC) – present durant la tala – si disposaven d’aquest permís, li ha respost que “no fa falta”.

A més, també segons ERC, “els regidors del PSC i la regidora del PP no han esperat que es dictamini el recurs contenciós administratiu que està en curs, interposat per la plataforma i pels grups polítics municipals, i en el seu moment els nou regidors van rebutjar el projecte alternatiu de l’ACA que permetia un tram de riera naturalitzat”.

Finalment, els republicans han lamentat que “l’arbreda passarà al llistat de patrimoni malmès i arrabassat com la casa de can Feliciano, el Sindicat, la torre del Castell, la xemeneia i l’espai de la fàbrica de l’aigua, l’escorxador,…”. Segons ERC, “salvaguardar el patrimoni del poble malauradament mai ha estat una prioritat per l’equip de govern de Malgrat i l’alcaldessa que l’encapçala”, han conclòs.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris