diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Itinerari dels ocells del Montnegre

Foto: Viquipèdia

El Centre d’informació d’Hortsavinyà ha organitzat per al proper mes de març un itinerari per als infants i adults on es donaran a conèixer els ocells més comuns al Parc del Montnegre.

En aquesta jornada lúdica i participativa que tindrà lloc el proper 27 de març, d’11 a 14 h., les persones participants podran aprendre la importància d’alguns dels ocells més comuns dins del medi ambient al Parc del Montnegre, i què es pot fer per protegir-los.

Durant l’itinerari, per facilitar l’observació de les espècies, els visitants també hauran d’anar trobant diferents imatges col·locades estratègicament, imitant el comportament real de l’espècie concreta.

Segons els organitzadors, es dóna la paradoxa que “cada dia surten empreses o marques comercials que tothom identifica simplement amb un dibuix, en canvi uns animals que conviuen i habiten a la terra abans que nosaltres i presents ja sigui en el pati de l’escola, el jardí de casa o a la plaça del poble, no sabem qui nom tenen”.

Aquesta activitat, a un preu de 2,5 euros per persona, requereix inscripció prèvia (Informació i reserves: 93.763.08.58). També, l’organització (RIAL – Educació Ambiental) recomana portar binocles i calçat adequat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris