diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Jordi Pujol presenta nou llibre al Masnou

L’Agrupació Local de Convergència i Unió (CiU) del Masnou, ha organitzat per demà dimarts 26 de gener, l’acte de presentació del segon volum de les memòries de Jordi Pujol i Soley.

La presentació del nou llibre de l’expresident de la Generalitat, que porta per títol “Memòries. Temps de construir (1980-1993)”, tindrà lloc a les 8 del vespre a la sala polivalent de Ca n’Humet del Masnou.

Segons CiU del Masnou, amb la presentació del segon volum de les memòries, volen compartir les vivències i els fets històrics viscuts de forma directe i indirecte pel Molt Honorable Sr. Jordi Pujol, des de la seva investidura com a President de la Generalitat l’any 1980 – “en un moment en què al país tot estava per fer”, apunten -, fins l’any 1993, coincidint amb la pèrdua de la majoria absoluta del PSOE a les Corts Generals.

L’acte, que anirà a càrrec del seu autor, Jordi Pujol i Soley, serà presentat pel poeta i literat resident al Masnou, Vicenç Llorca, guardonat, entre d’altres, amb els premis Salvador Espriu de poesia jove, Ausiàs Marc, o Vicent Andrés Estellés.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris