diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La darrera tempesta de vent i neu acaba amb el roure més gran del Montnegre

roure_santa_maria_280x87.jpgEl Club BTT de Sant Cebrià de Vallalta Jabalí Bikers ha informat que la tempesta de vent i neu d’aquests darrers dies ha fet caure el Roure de Santa Maria del Montnegre.

roure_del_montnegre.jpgEl Club BTT de Sant Cebrià de Vallalta Jabalí Bikers ha informat que la tempesta de vent i neu d’aquests darrers dies ha fet caure el Roure de Santa Maria del Montnegre.

Aquest arbre, amb més de 200 anys d’antiguitat, tenia un perímetre de 4.47 cm. i una capçada espectacular. El Roure de Santa Maria del Montnegre, al terme municipal de Sant Celoni, era un roure martinec (Quercus humilis) i estava catalogat com a arbre monumental d’interès nacional per la Generalitat de Catalunya.

Finalment, aquest cap de setmana els bombers i ADF han hagut de tallar el tronc i el brancatge per obrir el pas de la pista forestal.

per Redacció | Foto: Jabalí Bikers

2 comentaris per a “La darrera tempesta de vent i neu acaba amb el roure més gran del Montnegre”

  1. […] i la reordenació de l’espai del recordat ‘Roure Monumental‘, arbre que va caure el 8 de gener de 2009 després de patir una forta tempesta de vent i de neu. L’entitat recorda que, en el seu […]

  2. […] arbre monumental catalogat va caure el 7 de gener de 2010 arran d’una nevada i fortes ràfegues de vent. Mesos més tard, […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris