diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Federació d’associacions i grups de dones del Maresme agruparà deu entitats de la comarca

coordinadora_dones_maresme_280x87.jpgEl castell de Can Jalpí d’Arenys de Munt acollirà el proper 30 de gener, a partir de les 11 del matí, el primer acte oficial de la Federació d’associacions i grups de dones del Maresme.

coordinadora_dones_maresme_800x600.jpgEl castell de Can Jalpí d’Arenys de Munt acollirà el proper 30 de gener, a partir de les 11 del matí, el primer acte oficial de la Federació d’associacions i grups de dones del Maresme.

Després de tres anys que les associacions i grups de dones de la comarca venen reunint-se per bescanviar experiències, informacions i recursos, la nova federació agruparà una desena d’entitats de dones maresmenques, tant de l’Alt com del Baix Maresme que, segons la Federació, "són exponent de la vitalitat del moviment feminista a casa nostra".

Concretament, les entitats agrupades per la nova Federació són l’Associació en Defensa de la Dona Maltractada – Adelfa (Mataró), l’Associació D’Ones (Cabrera de Mar), l’Associació de Dones de la Vallalta (que agrupa les dones de Sant Pol, Sant Iscle i Sant Cebrià de Vallalta), Associació de Dones Montserrat Roig (Alella), Associació DonaViva (Arenys de Munt), Associació Dones per la Igualtat (Arenys de Mar), Associació Dones Solidàries (Alella), Associació La Dona per la Dona (Llavaneres), Associació Viladona (Vilassar de Mar) i Dones de Dalt (Premià de Dalt).

Els actes de presentació començaran amb les paraules de Marta Selva, presidenta de l’Institut Català de les Dones i de Carme Riera, presidenta de DonaViva i també Presidenta de la Federació d’associacions i grups de dones maresmenques. Ambdues estaran acompanyades per l’alcalde d’Arenys de Munt, Carles Mora, com a representant de la localitat amfitriona. Tot seguit, les escriptores i periodistes: Dolors Renau, Carme Coromina i Gemma Lienas seran les ponents de la taula rodona ‘La situació de la dona, avui’.

per Redacció | Foto: Trobada d’entitats de dones maresmesques 2007

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris