diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La plataforma Malgrat Decideix prepara una consulta sobre la independència el proper 25 d’abril

La sala Pere Moner de la Barretina Vermella acollirà el proper diumenge 24 de gener, a les 12 del migdia, la celebració de la segona assemblea de Malgrat Decideix.

malgrat_decideix_.jpgLa sala Pere Moner de la Barretina Vermella acollirà el proper diumenge 24 de gener, a les 12 del migdia, la celebració de la segona assemblea de Malgrat Decideix.

La plataforma es va constituir el passat 10 de gener amb l’objectiu de convocar un referèndum sobre la independència de Catalunya a Malgrat de Mar, tal com s’ha celebrat recentment en d’altres municipis catalans.

Segons informa la plataforma, en la primera reunió, que va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones i es va celebrar al local de la Barretina Vermella, es van formar diferents comissions, per tal de començar a treballar. Aquestes són: la comissió de coordinació, comunicació i premsa, campanya, seguretat, formació, tresoreria i pressupost, logística, i informàtica. Aquesta primera assemblea va comptar amb l’assistència de nombrosos representants d’entitats i associacions, grups polítics, i malgratencs i malgratenques a títol individual.
 
L’organització preveu adherir-se a la consulta que es celebrarà el 25 d’abril a moltes poblacions catalanes que estan treballant per poder-la dur a terme en aquesta mateixa data.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris