diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’ermita de Sant Sebastià de Sant Andreu de Llavaneres acull la seva primera missa en 35 anys

La campanya per recuperar l’ermita de Sant Sebastià suma suports i diumenge passat, 17 de gener, va celebrar el seu quart Aplec, amb la primera missa que s’oficia a l’ermita des de fa 35 anys.

sant_sebastia_de_llavaneres_800x400.jpgLa campanya per recuperar l’ermita de Sant Sebastià suma suports i diumenge passat, 17 de gener, va celebrar el seu quart Aplec, amb la primera missa que s’oficia a l’ermita des de fa 35 anys.

Malgrat el fred de la jornada reivindicativa, la gent s’hi va anar acostant al llarg del matí, i es va aprofitar la trobada per donar comptes de la campanya de recollida de diners per reconstruir l’ermita, que data del segle XV, i que actualment es troba en molt mal estat.

La valoració de la comissió Salvem l’ermita de Sant Sebastià "és bona", en paraules d’una de les integrants, Tona Devesa, qui també va destacar que "ja portem més de 4.000 euros recollits". Segons informa la comissió, la campanya està arribant a molta gent del poble, perquè les aportacions són de 5 euros i, per tant, "assequibles a moltes butxaques".
 
La diada, organitzada per la Secció de Cultura d’El Casal de Llavaneres, va començar amb la missa, a les 10 del matí, oficiada pel rector de la parròquia de Sant Andreu, Mn. Joan Manuel Prieto, acompanyat per Mn. Salvador Freixas. Tot seguit, es va donar pas a la festa popular, en què no hi va faltar la coca i el vi dolç, acompanyats de la música de sardanes.

per Redacció | Foto: Aj. Llavaneres

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris