diumenge, 09 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres adjudica 36 habitatges socials

L’Ajuntament de Llavaneres ha adjudicat a l’empresa Grup Qualitat la construcció dels 36 habitatges que el consistori havia sortejat l’any 2007. La construcció dels pisos, vinculats al cas Pretòria, es van adjudicar  després de tres convocatòries de concurs.

Carrer Sant Antoni 2, a Llavaneres. Imatge: Google Street View

El ple va aprovar, amb caràcter d’urgència, la proposta d’adjudicació presentada per la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitat de la Diputació de Barcelona. Es tracta de la tercera convocatòria pública que es tira endavant a través de la Diputació per desencallar la construcció dels pisos socials pendents de fer al municipi. El primer concurs es va fer al mes de febrer de 2009; en aquest cas afectava només la finca de Can Rivière, però l’empresa adjudicatària va acabar renunciant a fer l’obra.

El consistori explica que, en un segon intent, es van posar a licitació conjuntament les dues promocions, però el concurs va quedar desert. “Aquest és el tercer i esperem que últim concurs i ja podem dir que, finalment, hi ha una empresa solvent que farà l’obra i que es posarà fi a un poblema de poble”, va anunciar l’alcalde, Bernat Graupera.

El concurs públic, que ha portat a terme la Diputació de Barcelona, tenia per objecte l’adjudicació d’un contracte d’alineació de sòl públic a la finca de Can Rivière i al carrer de Sant Antoni, de propietat municipal, que està destinada a la construcció d’habitatge protegit. Així, l’empresa adjudicatària, compra els dos solars i assumeix la construcció i la gestió dels pisos.

L’empresa adjudicatària és Grup Qualitat SCCL, per un import de 650.602,11 euros IVA inclòs.

Els 11 pisos protegits de Can Riviere estaran situats just darrere del Casal de la Gent Gran.  La segona promocíó s’aixecarà a la finca del carrer de Sant Antoni número 2-4. En aquest cas, la promoció inclou 25 pisos de protecció oficial en règim de venda.

En tots dos casos, aquests habitatges ja tenen adjudicataris.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris