diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una altra ‘Q’ per a Santa Susanna

Nova 'Q' per a Santa Susanna

L’alcalde de Santa Susanna ha recollit el diploma que acredita el segell de qualitat ‘Q’ que ha obtingut l’oficina de Turisme del municipi. Només quatre oficines catalanes han assolit aquest distintiu.

Amb aquesta certificació, que acredita l’eficàcia i la gran oferta de serveis d’aquest equipament de Santa Susanna, el municipi maresmenc es converteix en el primer de la comarca i un dels quatre de tot Catalunya en assolir-lo.

L’alcalde de Santa Susanna i president de la Fundació Turística, Josep Monreal, va recollir el diploma acreditatiu el passat 20 de gener durant la sisena edició de la ‘Nit Q’, organitzada per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE), que va tenir lloc a l’Estadi Santiago Bernabéu de Madrid. En declaracions de Monreal, l’alcalde ha manifestat que “és un orgull per Santa Susanna comptar amb aquesta distinció que recompensa l’esforç per la qualitat que fa el municipi”.

Aquest acte, emmarcat en la Fira de Turisme Fitur, té com a objectiu reconèixer l’aposta per la qualitat de les empreses espanyoles. En l’edició d’enguany, es van atorgar diplomes acreditatius a més de 700 empreses turístiques d’arreu de l’Estat davant l’assistència de més de 1.200 persones.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris