diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Manuel Mas critica el ‘mando’ orgànic del PSC

El diputat del PSC al Congrés dels Diputats Manuel Mas ha criticat que el ‘mando’ orgànic del partit “va arrufar el nas” quan li va comunicar que participaria en un acte de Calella Decideix.

L'acte de Calella DecideixEl diputat del PSC al Congrés dels Diputats Manuel Mas ha criticat que el ‘mando’ orgànic del partit “va arrufar el nas” quan li va comunicar que participaria en un acte de Calella Decideix.

Mas també manifesta en el seu bloc d’internet que no va veure al web del PSC cap noticia d’una activitat d’un dels seus Diputats i es pregunta si “Calia amagar-ho?”; i afegeix, “Bé, a aquestes alçades ells ja saben el que s’empesquen, i així els va”, apunta. Ara, el diputat socialista està a l’espera de si li pengen al web la seva primera intervenció al debat.

Segons Manuel Mas, va acceptar participar en aquest acte celebrat el passat 21 de gener a Calella, disposat a debatre amb el senador del PNB Iñaki Anasagasti sobre el ‘Dret a decidir’ i destaca que malgrat trobar-se ‘en camp contrari’ el debat va ser d’una ‘correcció democràtica com cal’.

per Redacció | Foto: Alfred Lieury

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris