diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Maresme Digital Televisió i Televisió de Mataró ja ofereixen una programació conjunta

fusio_digitals_tv_maresme_280x87.jpgFruit de la unió de Maresme Digital Televisió i Televisió de Mataró, a partir d’aquest dilluns 11 de gener els dos canals ofereixen una programació conjunta amb l’objectiu de potenciar els continguts comarcals de producció pròpia.

Fruit de la unió de Maresme Digital Televisió i Televisió de Mataró, a partir d’aquest dilluns 11 de gener els dos canals ofereixen una programació conjunta amb l’objectiu de potenciar els continguts comarcals de producció pròpia.

A més, l’informatiu que fins ara oferia Televisió Mataró: "24 Hores", que compta amb un parell de conductors, reemplaça el "Maresme Actual", a banda d’incloure tota la informació del Maresme Nord que, en aquest cas, seguirà a càrrec del centre de producció de Calella, gestionat per Ràdio Calella Televisió. Així, a partir d’aquesta setmana l’actualitat local i comarcal es podrà seguir a Maresme Digital TV a les 20.15 h, a les 23.30 h, a les 9.30 h i a les 13.45 h.

D’altra banda, dilluns a la nit hi haurà retransmissions esportives; dimarts i dimecres debats; dijous "L’entrevista" i els programes culturals "El Traç" i el "Diari de la Música", entre d’altres. Finalment, l’actualitat general d’"Al Dia" – informatiu de la Xarxa de Televisions Locals – s’emetrà només a les edicions del migdia, a un quart de tres de la tarda i a la una de la matinada, quedant suprimida la que s’emetia cada vespre a dos quarts de deu del vespre.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris