diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró Bus elimina la línia dels polígons industrials i dues línies nocturnes

mataro_bus_280x87.jpgL’Ajuntament i l’empresa concessionària CTSA han acordat l’eliminació
de dos serveis de Mataró Bus com a mesures de contenció de la despesa.

L’Ajuntament i l’empresa concessionària CTSA han acordat l’eliminació de dos serveis de Mataró Bus com a mesures de contenció de la despesa.

Les mesures es faran efectives a partir del proper 25 de gener. Els canvis s’han donat a conèixer a les comissions municipals informatives de Via Pública i de Serveis Centrals.
 
Concretament, el Mataró Bus eliminarà la circulació de la Línia P, que dóna servei als polígons industrials, i els serveis nocturns de cap de setmana de les línies circulars L1 i L2. Aquests serveis, segons informen fonts municipals, "són els que tenen menor demanda, la resta es mantindrà com fins ara", apunten.
 
També s’ha produït una modificació contractual, mitjançant la qual s’ha acordat el canvi en el sistema de pagament per part de l’ajuntament, ajornant així la liquidació del dèficit que s’espera generar els anys 2010 i 2011; sense costos financers.
 
Segons el consistori, aquestes modificacions han vingut donades perquè "els ingressos han patit una constant reducció en els darrers mesos, tant per la davallada del nombre de viatgers com per la disminució de les aportacions de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), entre d’altres motius". Els usuaris afectats podran informar-se dels canvis dels serveis a través d’una nova edició de la guia del Mataró Bus, a les parades del Mataró Bus i al web de l’ajuntament.

per Redacció | Foto: Aj.Mataró

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris