dimarts, 10 de desembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Mataró Decideix’ escull el 20 de juny

Foto: Mataró Decideix

La Sala Cabañes de Mataró ha acollit aquest dilluns 15 de març l’acte de presentació de la plataforma ‘Mataró Decideix’. Durant la trobada, l’entitat va anunciar que celebrarà la consulta sobre la independència de Catalunya el proper 20 de juny.

D’altra banda, Alfons López Tena ha acceptat la invitació de la plataforma mataronina i col·laborarà en la direcció executiva de ‘Mataró Decideix’. Durant l’acte, López Tena va destacar que amb aquest procés “es fa política de país i de participació ciutadana” i va afegir que “l’objectiu de les plataformes ha de ser suplir la funció de l’Estat i garantir un sistema rigorós”. També, segons l’impulsor d’Osona Decideix, “per garantir l’èxit del referèndum cal mobilitzar tots els sector socials per promoure una participació alta” i, davant la cojuntura del país, “avui els catalans s’organitzen i el que fan és votar”, va subratllar López Tena.

Segons les dades facilitades per l’organització, més de 400 persones van assistir a l’acte, que també va comptar amb la participació dels presidents de les 25 entitats adherides a la plataforma fins a la data, i persones representatives de diferents àmbits de la ciutat que amb la seva presència van voler donar suport a aquesta iniciativa a la capital del Maresme.

Dades i àrees

La Comissió organitzadora també va presentar l’organigrama funcional que s’estructura en quatre àrees principals: protocol, participació, organització i economia. Aquestes àrees, segons fonts de la plataforma, “tenen l’objectiu comú d’aconseguir una participació massiva en el referèndum a Mataró”. En el moment de fer la presentació oficial, la plataforma compta amb 720 adherits i el nombre de persones agregades a ‘Mataró Decideix’ a través de les xarxes socials supera les 1.700.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per