diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mig milió per la incubadora del TecnoCampus

tecnocampus_280x87_03.jpgEl parc científic i de la innovació Tecnocampus Mataró-Maresme (TCM) ha rebut una subvenció total de 549.565, entre els fons Feder i els aportats per la Diputació de Barcelona.

El parc científic i de la innovació Tecnocampus Mataró-Maresme (TCM) ha rebut una subvenció total de 549.565, entre els fons Feder i els aportats per la Diputació de Barcelona.

Concretament, dels fons europeus Eix 1 del Feder Catalunya 2007-2013 ha rebut un import total de 366.377 euros, als quals s’afegeixen els 183.188 euros aportats per la Diputació per al mateix projecte. Aquesta subvenció s’ha fet pública aquest dijous, 21 de gener, a Barcelona juntament amb les concedides a 24 projectes més de les comarques barcelonines.

Es tracta de la posada en marxa de la incubadora del nou edifici del parc (projecte Innolab), situada en una de les dues torres – concretament, la torre TCM2 – del complex destinades fonamentalment a acollir empreses.

La incubadora es posarà en marxa el proper mes de setembre coincidint amb la posada en funcionament del nou edifici del TCM. La subvenció concedida permet l’habilitació d’un espai d’uns 1.100 m2 que permetrà l’allotjament d’empreses de nova creació. La inversió total en la incubadora del parc TCM és de 732.753 euros. La diferència entre aquest import i la subvenció atorgada, l’aporta l’Ajuntament de Mataró a través del TecnoCampus.

Aquest nou ajut s’afegeix al que ja va rebre el TecnoCampus també a través dels fons Feder – en aquella ocasió la línia d’ajuts Eix 4 – el mes setembre, per un import de 944.297 euros. Concretament, en aquella ocasió se subvencionava la construcció del TCM4, una de les peces clau del nou edifici del parc juntament amb el TCM 1 (edifici universitari i de CETEMMSA). El TCM4 serà el centre de congressos del parc un cop entri en funcionament el tercer trimestre de 2010.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris