dissabte, 21 de setembre de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nova consulta sobre la independència

Foto: Cabrils Decideix

Alella, Cabrils , Sant Andreu de Llavaneres i Vilassar de Mar són els municipis maresmencs que celebren aquest diumenge, 28 de febrer, una nova consulta sobre la independència de Catalunya. Aquesta nova onada, que compta amb la participació d’una vuitantena de municipis catalans, estrena com a prova pilot el vot electrònic a Alella i Vilassar de Mar, entre d’altres poblacions, amb l’objectiu d’implantar aquesta forma de votació en futures convocatòries.

Les consultes, que no tenen caràcter oficial, segueixen la mateixa rutina d’unes eleccions regulars amb l’obertura d’urnes a partir de les nou del matí i tancament a les vuit del vespre. L’organització ha recordat que les persones majors de 16 anys que vulguin votar han d’acreditar el seu empadronament al municipi mitjançant la seva documentació (DNI, carnet de conduir, passaport,…) o el corresponent certificat d’empadronament. Paral·lelament, les votacions estaran complementades amb tot un seguit d’actes culturals i festius.

D’altra banda, la Coordinadora Nacional de la Consulta sobre la Independència ha marcat l’onada de consultes del 28F com un punt “de no retorn cap al referèndum nacional i oficial que hauria de convocar el Parlament”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per