diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Organitzen a Calella un taller sobre la utilització de perruques en processos de quimioteràpia

L’entitat Oncolliga Calella, amb la col·laboració de Creaciones Capilares Mayquel, han organitzat per al proper mes de febrer un taller sobre la utilització de perruques en processos de quimioteràpia.

L’entitat Oncolliga Calella, amb la col·laboració de Creaciones Capilares Mayquel, han organitzat per al proper mes de febrer un taller sobre la utilització de perruques en processos de quimioteràpia.

El taller ensenyarà a les persones interessades sobre com utilitzar les perruques i mocadors d’una manera òptima i satisfactòria per al pacient durant el procés de quimioteràpia. Així, durant la jornada es donaran unes nocions bàsiques sobre quin tipus de perruques són més adequades segons la fisonomia de la persona, com es posen, quins materials són els més naturals, etc. De la mateixa manera, hi apareixen altres opcions estètiques com els mocadors, per a això es presentaran diferents teixits, formes i estampats, adequats segons les necessitats. Tots els consells oferts durant el taller estaran enfocats a ajudar les persones que pateixen un càncer i un tractament com la quimioteràpia, per cuidar el seu aspecte i imatge.
 
La jornada, que és gratuïta, tindrà lloc el proper dia 6 de febrer al gimnàs Kinespai de Calella (Carrer Jovara, 466) a partir de les 10 del matí. L’entrada al taller és gratuïta però, com l’aforament és limitat, cal confirmar assistència.

Oncolliga Calella és una associació sorgida a Calella i promoguda per Mònica Buneri, que va patir un càncer. L’objectiu de l’entitat calellenca és oferir informació, ajuda i assistència a aquelles persones afectades pel càncer. L’Associació, a més de Calella, també preveu donar suport a persones malaltes de càncer a altres municipis de l’Alt Maresme.

Notícies relacionades:

Es presenta a Calella una nova entitat ciutadana d’ajuda oncològica (2009)

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris