diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Palafolls inicia la campanya comerç segur 2010

campanya_policia_local_palafolls_280x87.jpgLa Policia Local de Palafolls ha iniciat aquesta setmana una campanya informativa, adreçada als botiguers i empresaris, amb l’objectiu de millorar la seguretat dels comerços i de les empreses del municipi.

La Policia Local de Palafolls ha iniciat aquesta setmana una campanya informativa, adreçada als botiguers i empresaris, amb l’objectiu de millorar la seguretat dels comerços i de les empreses del municipi.

Aquesta iniciativa consisteix en informar i aconsellar al col·lectiu sobre mesures de prevenció per evitar robatoris i atracaments, així com recollir dades relatives a la seguretat de les empreses per actualitzar el fitxer de la Policia de Palafolls.

Segons fonts de la Policia Local, la principal filosofia de la campanya és facilitar eines als comerciants i empresaris de com protegir el seu negoci, de com actuar en cas de patir un atracament i quines són les dades que han de prendre dels atracadors per facilitar la identificació dels mateixos per part dels Cossos policials. La campanya, que tindrà una durada de dues setmanes, finalitzarà el proper 24 de gener.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris