divendres, 23 de agost de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Reordenació dels aparcaments d’Arenys

Foto: Aj. Arenys de Mar

Les obres a la Riera d’Arenys de Mar reordenaran temporalment els aparcaments de la zona mentre durin les actuacions. Aquests aparcaments habilitats passaran a ser d’estacionament lliure, amb un màxim de 30 minuts per cotxe, per facilitar les rotacions a la zona comercial.

Segons informa el consistori arenyenc, després de les reunions mantingudes amb veïns, comerços i empreses de l’entorn, es crearà una nova bossa – aprofitant la plaça del davant de la plaça de l’Església -, s’amplia la càrrega i descàrrega al davant de la plaça del Mercat amb un espai (fins ara ocupat per la mateixa obra), es trasllada l’aparcament de motos que hi havia a l’altura de l’Ajuntament fins a la cruïlla del carrer Andreu Guri – i, per tant, es guanyen places just al davant de l’Ajuntament -; i es crea, també, una zona de càrrega i descàrrega entre Andreu Guri i rial Sa Clavella, “per compensar la que es va perdre a l’altra banda”.

Els aparcaments d’aquesta zona passen a ser d’estacionament lliure però amb un màxim de 30 minuts per cotxe. Segons l’ajuntament, “es tracta d’un “aparcament de la zona comercial”, que en horaris de matí i tarda vol afavorir la rotació però al mateix temps la facilitat d’accés a comerços de la zona”.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per