diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Una nova coordinadora convoca una concentració a Arenys de Mar contra les ‘multes lingüístiques’

Dimecres passat, 20 de gener, es va presentar a Barcelona la coordinadora ‘Por una Cataluña en Libertad. No a las multas lingüísticas’. Aquesta coordinadora ha anunciat la convocatòria d’una concentració el proper 30 de gener, a les 12 del migdia, a la Plaça de l’Esglèsia d’Arenys de Mar.

Dimecres passat, 20 de gener, es va presentar a Barcelona la coordinadora ‘Por una Cataluña en Libertad. No a las multas lingüísticas’. Aquesta coordinadora ha anunciat la convocatòria d’una concentració el proper 30 de gener, a les 12 del migdia, a la Plaça de l’Esglesia d’Arenys de Mar.

Els membres d’aquesta nova entitat es declaren en "defensa de la llibertat d’elecció dels empresaris catalans que actualment estan sent sancionats per presumptes incompliments de la Llei de política lingüística", manifesten.

Durant l’acte de presentació, la coordinadora va denunciar "les campanyes sancionadores per part de l’administració catalana" i, en aquest sentit, els seus membres pretenen "defensar la llibertat d’elecció lingüística dels ciutadans". A més, han anunciat la creació d’una pàgina web que, segons apunten, "donarà cobertura a la campanya".

L’acte va ser presentat per l’empresari català Xurde Rocamundi – propietari d’una immobiliària d’Arenys de Mar que es va negar a retolar el seu establiment en català – i en el mateix han intervingut, José Domingo, Margaret Manzano, María Brosed, Nito Fontcuberta i Ramón Riera.

La coordinadora està integrada per Ágora Socialista, Asociación por la Tolerancia, Ciutadans-Partido de la Ciudadanía, Impulso Ciudadano, Partido Popular de Cataluña y Unión Progreso y Democracia.

Notícies relacionades:

El propietari d’una immobiliària d’Arenys de Mar es nega a retular en català
 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris