dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Conferència del Doctor Carles Cordón al Maresme

forum_ciutada_carles_cordon_280x87.jpgLa Sala Mozart de Calella acull aquest vespre, a partir de les 10 de la nit, la conferència "Càncer, nous reptes per a una societat moderna", a càrrec del prestigiós oncòleg calellenc Carles Cordón.

forum_ciutada_carles_cordon.jpgLa Sala Mozart de Calella acull aquest vespre, a partir de les 10 de la nit, la conferència "Càncer, nous reptes per a una societat moderna", a càrrec del prestigiós oncòleg calellenc Carles Cordón.

Medalla d’Or

Carles Cordón va rebre l’any 2007 la medalla d’Or de Calella, la màxima distinció que atorga el consistori als calellencs destacats, i des de fa 24 anys desenvolupa les seves investigacions al Memorial Sloan-Kettering Cancer Center de Nova York. També, entre altres càrrecs, és director del Herbert Irving Comprenhensive Center, vicedirector del departament de patologia i professor del departament d’urologia de la Columbia University d’aquesta gran ciutat. (Entrevista Diari Maresme 2007)

Organització

A l’acte, organitzat pel Fòrum Ciutadà de Calella, estarà presentat per l’economista Xavier Sala Martin i la senadora de CiU Montserrat Candini.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris