dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Fan una crida a l’adhesió amb la primera consulta per la independència de Catalunya

ajuntament_arenys_de_munt_280x87_03.jpgLa Comissió Organitzadora de la Consulta per la Independència del 13 de setembre del 2009, a Arenys de Munt, ha fet una crida a la participació amb la primera consulta popular per la independència que es realitza a Catalunya.

La Comissió Organitzadora de la Consulta per la Independència del 13 de setembre del 2009, a Arenys de Munt, ha fet una crida a la participació amb la primera consulta popular per la independència que es realitza a Catalunya.

Adhesions

El proper 24 d’agost s’esgota el termini de noves adhesions adreçades a les entitats, associacions i formacions polítiques d’Arenys de Munt, per a participar a la campanya informativa d’aquesta consulta que tindrà lloc el proper 13 de setembre a Arenys de Munt.

Primera consulta

Per aquest motiu, la Comissió ha fet "una última crida a aquelles entitats, associacions i partits polítics registrats – o amb activitat a Arenys de Munt – que desitgin adherir-se a la campanya informativa de la primera consulta popular per la independència que es realitza a Catalunya".

Noves adhesions

A banda de les formacions polítiques, associacions i entitats que participaran a la campanya informativa, la Comissió Organitzadora ha dit a través d’un comunicat que "resta oberta a noves adhesions, com a col·laboradors, de les persones interessades en treballar perquè aquest acte democràtic tingui les màximes garanties de serietat i rigor, en el qual els arenyencs i arenyenques puguin exercir el seu dret d’opinió sobre la conveniència o no d’un estat català dins la Unió Europea", citen les mateixes fonts.

Participació

El període per adherir-se com a col·laborador no es tanca fins el dia abans de la consulta. fins avui, 14 d’agost, la Comissió Organitzadora ja "compta amb una cinquantena de col·laboradors d’un ampli espectre ideològic i generacional d’Arenys de Munt i d’arreu del país", asseguren. Segons informa la pròpia Comissió Organitzadora, per poder participar de la campanya informativa o per adherir-se com a col·laborador de la Consulta per la Independència del 13 setembre, només cal emplenar un formulari al web de la Comissió Organitzadora o enviar un correu electrònic   amb les dades personals (nom, cognom i telèfon).

Notícies relacionades: Arenys de Munt celebrarà la primera consulta sobiranista de Catalunya  

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris