dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Inicien una recollida de signatures per “salvar” els tallers del Casal de la Dona de Pineda

reunio_casal_dona_280x87.jpgUn grup d’usuàries i monitors del Casal de la Dona de Pineda de Mar han iniciat una campanya de recollida de signatures amb el lema "Salvem els tallers del Casal de la Dona".

Un grup d’usuàries i monitors del Casal de la Dona de Pineda de Mar han iniciat una campanya de recollida de signatures amb el lema "Salvem els tallers del Casal de la Dona".

Cursos

Segons informa Ràdio Pineda, en els papers que s’han repartit per la recollida de firmes es manifesta que "l’Ajuntament de Pineda està desmantellant els tallers del Casal de la Dona". La principal preocupació dels impulsors de la campanya "és que els cursos i les activitats puguin anar endavant". Entre els arguments que hi apareixen als fulls es recorda la dimissió de la presidenta del Casal, Ninfa Barrera, i els cursos i gabinets que s’han deixat d’oferir en el darrer any. Els usuaris i monitors del Casal temen que el proper curs desapareguin la resta de classes per la retirada de la subvenció dels monitors del Casal.

Reunions

Per la seva banda, l’alcalde de Pineda, Xavier Amor (PSC), ha desmentit en declaracions a la mateixa emissora que el consistori retiri els recursos del Casal de la Dona. Segons Amor, en una reunió celebrada el passat mes de juliol es va proposar als monitors que es constituïssin en una associació per millorar-ne la gestió i així, poder continuar amb el servei amb els recursos necessaris, amb el suport econòmic de la Generalitat i la Diputació de Barcelona. També, l’alcalde ha anunciat que el proper mes de setembre es farà una nova reunió amb tots els socis i sòcies de l’entitat per explicar-los directament el nou funcionament del Casal.

Notícies relacionades: Pineda de Mar impulsa un canvi de model del Casal de la Dona

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris