dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La consulta per l’autodeterminació a Arenys de Munt coincidirà amb una concentració falangista

ajuntament_arenys_de_munt_280x87_04.jpgEl proper 13 de setembre, Arenys de Munt acollirà dos actes de signe ben contrari: la celebració de la consulta per demanar l’autodeterminació de Catalunya i una concentració de Falange Espanyola.

ajuntament_arenys_de_munt_400x400.jpgEl proper 13 de setembre, Arenys de Munt acollirà dos actes de signe ben contrari: la celebració de la consulta per demanar l’autodeterminació de Catalunya i una concentració de Falange Espanyola.

Preocupació

Segons informa l’ACN, l’alcalde d’Arenys de Munt, Carles Mora (Arenys de Munt 2000), en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", ha criticat que el Departament d’Interior hagi autoritzat la concentració de Falange amb la condició que l’acte no se celebri davant del consistori, que és on tindrà lloc la consulta popular. Mora ha mostrat així la seva preocupació per la coincidència dels dos esdeveniments el mateix dia, i tem que es puguin produir incidents al municipi. Per la seva banda, el conseller de Governació, Jordi Ausàs, ha explicat al mateix programa de ràdio que, tot i que desitjaria que la Falange celebrés la concentració un altre dia, "tothom té dret a manifestar-se" i que el departament d’Interior ha pres les mesures necessàries per a garantir la celebració de la consulta.

Pamflets

Cal recordar que de seguida que es va saber la notícia de la consulta sobiranista, Falange Española de Barcelona va iniciar una campanya de propaganda per "advertir als veïns de la gravetat d’una iniciativa d’aquest mena, així com per a reafirmar la irrevocable espanyolitat de Catalunya", van publicar en un comunicat. En aquest sentit, el passat mes de juliol membres de Falange van repartir pamflets per Arenys de Munt, on mostraven la seva oposició a la consulta popular per l’autodeterminació de Catalunya que tindrà lloc el proper 13 de setembre.

Notícies relacionades:

Arenys de Munt celebrarà la primera consulta sobiranista de Catalunya
Fan una crida a l’adhesió amb la primera consulta per la independència de Catalunya

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris