dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara organitza un sopar solidari en suport al poble sahrauí

sahara_280x87_02.jpg"Amb 34 anys a l’exili, ja n’hi ha prou", protagonitza el cartell del sopar solidari que l’Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara organitza aquest dissabte, a les 21.30 h., al parc de can Campassol en suport amb el poble sahrauí.

sopar_solidari_600x800.jpg"Amb 34 anys a l’exili, ja n’hi ha prou", protagonitza el cartell del sopar solidari que l’Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara organitza aquest dissabte, a les 21.30 h., al parc de can Campassol en suport amb el poble sahrauí.

Tiquets solidaris

El Sopar, que també forma part de la programació de Sant Roc, comptarà amb l’actuació del Pallasso Miquelet. El preu del tiquet solidari és de 7 euros i es pot adquirir a les llibreries Canigó, Sanjuan i La Pilona de Malgrat. L’organització ha informat que en cas de pluja, el sopar es faria a la sala polivalent de l’Associació de Jubilats.

Col·laboradors

Aquest sopar, que esdevé també un acte d’agraïment a tots els col·laboradors amb l’acollida dels infants sahrauís d’aquest estiu, compta amb el suport de l’Ajuntament de Malgrat de Mar i la col·laboració dels ajuntaments de Tordera, Palafolls, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella i Sant Pol de Mar.

Entrevista relacionada: Josep Gelpí

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris