divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Reforçaran la presència policial a la propera jornada de vaga de transport de viatgers

bus_280x87_04.jpgDavant la convocatòria de vaga en el sector de transport de viatgers per carretera dels propers 12 i 13 de novembre, el Consell Comarcal ha demanat una major presència policial per a garantir la seguretat i el compliment dels serveis mínims.

Davant la convocatòria de vaga en el sector de transport de viatgers per carretera dels propers 12 i 13 de novembre, el Consell Comarcal ha demanat una major presència policial per a garantir la seguretat i el compliment dels serveis mínims.

Autocars apedregats

Com la vegada anterior, el Departament de Treball de la Generalitat ha establert, entre d’altres mesures de serveis mínims, que el transport escolar i el de persones discapacitats s’ha de realitzar al 100%. Malgrat això, l’actuació d’alguns piquets, que van apedregar diversos autocars durant la vaga del passat 29 i 30 d’octubre, va obligar a suspendre aquestes rutes.

Control policial

Ara, davant la propera convocatòria de vaga, el Consell Comarcal ha pres mesures que, segons fonts d’aquest organisme, "asseguraran la presència de Mossos d’Esquadra a les cotxeres de les empreses de transport, a les portes dels centres educatius i, fins i tot, perquè acompanyin els autobusos en els itineraris de les rutes"; també, "s’ha sol·licitat la col·laboració de les policies locals", afegeixen les mateixes fonts.

Seguretat

Segons el Consell Comarcal del Maresme, "l’objectiu d’aquestes accions és que el servei de transport escolar i transport adaptat es pugui desenvolupar aquests dies amb el màxim de normalitat possible i que els alumnes usuaris en gaudeixin amb seguretat".

Notícies relacionades:

La vaga de transport de viatgers incompleix els serveis mínims per al servei de transport escolar

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris