dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Saura assegura que Interior no pot prohibir la manifestació falangista a Arenys de Munt

ajuntament_arenys_de_munt_280x87_03.jpgEl conseller d’Interior, Joan Saura, ha dit avui que el seu departament no pot prohibir la manifestació falangista prevista el mateix dia que se celebrarà a Arenys de Munt una consulta sobre l’autodeterminació de Catalunya.

El conseller d’Interior, Joan Saura, ha dit avui que el seu departament no pot prohibir la manifestació falangista prevista el mateix dia que se celebrarà a Arenys de Munt una consulta sobre l’autodeterminació de Catalunya.

Autorització

Segons informa l’ACN, Saura ha justificat l’autorització de la manifestació falangista assegurant que "el Departament només pot prohibir una concentració de manera preventiva en cas que es pugui certificar que aquesta incorrerà en desordre públic", tot recordant que el convocant és un partit polític legalitzat. Malgrat tot, segons ha manifestat el propi conseller, Interior està a l’espera de rebre un informe sobre la situació per part de l’Ajuntament d’Arenys de Munt.

Canvi d’ubicació

De moment, l’única mida que s’ha pres és el canvi d’ubicació de la concentració que ha estat traslladada a una altra zona – la Plaça de Catalunya – doncs, inicialment, la Falange Espanyola i de les Jons havia sol·licitat celebrar-la davant mateix de l’Ajuntament, on el proper 13 de setembre se celebrarà, a nivell municipal, la consulta simbòlica sobre l’autodeterminació de Catalunya.

Notícies relacionades:

Les JERC i la JNC s’oposen a la manifestació falangista el dia de la consulta d’Arenys de Munt
La consulta per l’autodeterminació a Arenys de Munt coincidirà amb una concentració falangista
Fan una crida a l’adhesió amb la primera consulta per la independència de Catalunya
Arenys de Munt celebrarà la primera consulta sobiranista de Catalunya

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris