diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Els vehicles ja poden circular per tot el carril central de la Riera Capaspre de Calella

Calella ha obert aquest divendres tot el tram central per als vehicles, des de la N-II fins al passeig de les Roques, de la recent inaugurada urbanització de la Riera Capaspre. A partir d’avui, els cotxes poden accedir per tot aquest tram de sentit únic, en direcció a mar.

riera_capaspre_calella_800x600_01.jpgCalella ha obert aquest divendres tot el tram central per als vehicles, des de la N-II fins al passeig de les Roques, de la recent inaugurada urbanització de la Riera Capaspre. A partir d’avui, els cotxes poden accedir per tot aquest tram de sentit únic, en direcció a mar.

La urbanització de la Riera Capaspre va ser inaugurada oficialment el passat 27 de desembre amb una festa organitzada per l’Ajuntament. Malgrat això, fins avui divendres els vehicles no podien accedir fins al seu tram final, al passeig de les Roques, i havien de girar a l’alçada del carrer Turisme, degut a alguns endarreriments de les senyalitzacions per les darreres pluges.

Aquesta tarda, la Policia Local de Calella vigilava les evolucions del trànsit rodat per la zona i ha evitat que algun vehicle despistat, provinent del carrer de Mar, accedís contra direcció – malgrat el senyal de prohibició – pel carril central de la riera.

Notícies relacionades:

Inauguren el cobriment i la nova urbanització de la Riera Capaspre de Calella

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris