dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ciutadans exigeix al Govern que impedeixi la consulta per l’autodeterminació a Arenys de Munt

votacions_280x87.jpgCiutadans-Partido de la Ciudadania (C’s) ha manifestat en un comunicat que instarà a la Delegació del Govern perquè impedeixi la celebració el proper 13 de setembre de la consulta per l’autodeterminació de Catalunya a Arenys de Munt.

Ciutadans-Partido de la Ciudadania (C’s) ha manifestat en un comunicat que instarà a la Delegació del Govern perquè impedeixi la celebració el proper 13 de setembre de la consulta per l’autodeterminació de Catalunya a Arenys de Munt.

Consultes populars

Segons aquest partit, "la consulta és un assaig del camí de enfrontament i divisió social que pretén obrir la futura Llei de Consultes Populars que està preparant el Govern de la Generalitat", la consideren una "il·legalitat" i asseguren que aquesta "té la intenció d’enfrontar als ciutadans catalans amb la resta d’Espanya". Malgrat aquestes afirmacions, C’s també considera un "error" que s’hagi permès una concentració de la Falange i la consulta popular el mateix dia, i asseguren que no participaran en cap manifestació o concentració al respecte, tot i que seguiran el tema "molt de prop".

Notícies relacionades:

Saura assegura que Interior no pot prohibir la manifestació falangista a Arenys de Munt
Les JERC i la JNC s’oposen a la manifestació falangista el dia de la consulta d’Arenys de Munt
La consulta per l’autodeterminació a Arenys de Munt coincidirà amb una concentració falangista
Fan una crida a l’adhesió amb la primera consulta per la independència de Catalunya
Arenys de Munt celebrarà la primera consulta sobiranista de Catalunya

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris