divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les 3 Viles presentaran un traçat alternatiu per treure la via del tren del litoral

via_de_tren_280x87.jpgEls alcaldes de Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes s’han reunit amb els responsables de Planificació de la Generalitat de Catalunya per demanar la desaparició de la via del tren de la primera línia de mar.

Els alcaldes de Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes s’han reunit amb els responsables de Planificació de la Generalitat de Catalunya per demanar la desaparició de la via del tren de la primera línia de mar.

Alternativa

En aquest sentit, els alcaldes de Sant Andreu de Llavaneres, Bernat Graupera, de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez, i de Caldes d’Estrac, Joaquim Arnó, i la regidora d’Urbanisme de Llavaneres, Sandra Carreras, es van entrevistar aquest dimecres amb Oriol Nel·lo, secretari per a la Planificació Territorial del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya. A la reunió també va assistir Josep Maria Carrera, director de Planejament i coordinador del Pla Territorial Metropolità de Barcelona que després de la seva aprovació inicial, actualment es troba en fase d’exposició pública.

Valoracions

Aquesta trobada, que els responsables dels tres municipis maresmencs han valorat com a positiva, es conseqüència de les reivindicacions que Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes van fer públiques el passat 29 de juliol. Ara, Les 3 Viles s’organitzaran per presentar una alternativa que permeti que al llarg d’aquests tres municipis la via del tren també desaparegui de la primera línia de mar, com en altres punts del Maresme, "dibuixant una futura línia ferroviària soterrada, a l’alçada de l’autopista", han avançat.

Notícies relacionades:

Les 3 Viles denuncien que el Pla Territorial Metropolità "maltracta" les tres poblacions

Els socialistes de les 3 Viles critiquen la reacció dels alcaldes sobre el Pla Territorial

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris